Általános Információk

Rendelés törlése vagy módosítása:

Ha a termék gyártása még nem kezdődött el, a megrendelés visszamondható vagy módosítható.

A változtatási igényeidet jelezd nekünk +36 70/368-0664-es számon vagy e-mailben az info.kreaprint@gmail.com címen. Rendszerünk ezeket a módosításokat nem jelzi.

Raktárkészlet:

A webáruházunkban látható termékek alapesetben vannak raktáron. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megrendelt termék nincs készleten. Ebben az esetben felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megoldást találjunk a problémára.

A nyomtatóról, működéséről bővebben:

Egy speciális festéket digitális, tintasugaras nyomtatóval transzfer papírra nyomtatjuk. A festék a hőkezelés hatására beépül a poliészter textília molekuláiba. Fontos megjegyezni, hogy a ruhadarabnak poliészter anyagból kell lennie (legalább 40% poliészter tartalom szükséges a szép eredmény eléréséhez). A szublimációs nyomtatás legnagyobb előnye, hogy bármely más textilnyomtatással ellentétben, hogy a festék magát az anyag szálait színezi meg, nem pedig az anyag felületét. Így ez a (megfelelő kezelés mellett) valaha volt legtartósabb textilnyomtatási technológia.

Egyedi póló és ajándéktárgy tervező

Válassz gyakran frissülő galériánkból

A kész pólók minősége, moshatósága:

Fontos információ, előfordulhat – a gyártás következtében – minimális elszíneződés a terméken, ez az első mosás után eltűnik. A szublimált textil addig marad éles, élénk és szép, amíg újra nagy hőterhelés nem éri. Ezért vigyáznunk kell, hogy sem a mosógépben ne érje, sem pedig más nagy hőmérsékletű eszközzel ne kerüljön kölcsönhatásba. A szublimált textileket soha nem szabad 60 foknál nagyobb hőhatásnak kitenni! Azonban 40 foknál nagyobb mosási hőmérséklettől, vegykezeléstől, szárítógéptől és vasalótól kímélni kell. Ellenben a moshatósága, színtartása kiemelkedő, ami lehetővé teszi, hogy tulajdonosa egy egyedi, igazán izgalmas és színgazdag látványt, képet vagy akár fotót viseljen a ruháján.

 

Előkészítés /
Méretezés

A megrendelésben szereplő mintát méretezzük a megrendelt terméknek megfelően és megnézzük, hogy a küldött kép minőseége megfelel-e a tökéletes minőség eléréséhez.

arrow-310633_640

A minta a termékre kerül

A mintát speciális szublimációs nyomtatóval kinyomtatjuk majd a választott terméknek megfelelő speciális technikával a termékre "varázsoljuk".

arrow-310633_640

Csomagolás / Tárolás

Az elkészült termékedet gondosan becsomagoljuk, hogy tökéletes minőségebn vehesd majd át. Elkülönítve tároljuk (igen, nálunk mindenkinek jut egy külön polc).

AZ ÁLTALAD KÜLDÖTT KÉP TÍPUSA ÉS MÉRETE

Küldheted bármilyen ismert képformátumban (JPEG, TIFF, PNG). Lényeges, hogy minél nagyobb legyen a felbontása (1200×1200 pixel vagy 150 dpi felett már minőségi nyomat készíthető), mert a terméken megjelenő kép minősége annál élesebb. Ha az eredeti kép méretéből adódóan homályos, akkor az a pólón sem fog szépen mutatni.  Néhány kb-os, már a monitoron is pixelesen látszó kép nem alkalmas minőségi nyomtatásra. Fontos, hogy a vízjeles képekkel sajnos nem tudunk mit kezdeni, azt csak abban a formában tudjuk a kért termékre elkészíteni.

Mindez mennyi idő?

Személyes átvétel esetén:

A megrendelt terméket a legrövidebb időn belül elkészítjük, amely általában  24 óra (ez leterheltség függő, kérlek érdeklődj telefonon vagy e-mailben)

Házhozszállításal: